Sivuston säännöt

Lue tämä ennen kuin aloitat keskustelun

Sivuston säännöt

Postby SaaSuomi on Sat Mar 12, 2016 2:10 pm

Nämä sivut on tarkoitettu antamaan tietoa seksiriippuvuudesta, ohjaamaan toipumiseen halukkaita eteenpäin ja ylläpitämään asiallista ja ihmisläheistä keskustelua monia askarruttavan ja piinaavan asian ympärillä. Tarkoitus on kahdennentoista askeleen mukaisesti viedä toivon sanomaa vielä kärsiville addikteille ja tukea toisiamme kaikin mahdollisin tavoin.

Asiattomat viestit, esim. tarpeettoman loukkaavat, uhkaavat tai seuranhakuun liittyvät, sekä niiden lähettäjät tullaan poistamaan pysyvästi sivustolta. Jos haluat jakaa muita kuin toipumiseen liittyviä tietoja, teethän sen muualla. Nämä sivut on rakennettu palvelemaan toipuvia tai toipuvaksi haluavia addikteja.

Ethän tarpeettoman yksityiskohtaisesti kuvaile missä olet käynyt addiktiotasi toteuttamassa, mitä tehnyt ja kenen kanssa. Älä myöskään mainitse ravintoloita, nettisivuja tai muita vastaavia nimeltä. Tarkoitus on välttää kaikin tavoin tahaton toisen kiusaukseen saattaminen. Voit olla yksityiskohtaisempi oman tukihenkilösi kanssa, jos koet siihen tarvetta.
SaaSuomi
Site Admin
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 07, 2106 6:28 am

Return to Sivuston säännöt

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron